top of page

Verzending & Retour

Verzending

Verzending binnen Nederland:

Alle bestellingen in Nederland worden verstuurd met DHL. Je kan zelf een gewenst afleveradres opgeven, maar je kan ook kiezen voor 'Afleveren op een locatie' van DHL. DHL heeft een ruim aantal locaties in Nederland waar je bestelling afgeleverd kan worden. In de kassa kun je kiezen voor 'Afleveren op een locatie' en vervolgens kun je de gewenste locatie selecteren. 

Ben je niet thuis op het moment van aflevering, dan kan de chauffeur het ook bij de buren afleveren. Houd dus de track en trace code die je van ons ontvangt na verzending in de gaten. 

Als je voor 12:00 uur bestelt en betaalt, dan wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verzonden, mits de producten op voorraad zijn. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag te versturen. Levertijd is tussen de 1 en 3 werkdagen.

Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met een track & trace nummer waarmee je de bestelling kunt volgen via de website van DHL.

Verzending met DHL: Het pakket zal 1 x worden aangeboden op het opgegeven afleveradres. Ben je niet in de gelegenheid om het pakket aan te nemen, dan ontvang je een mail waarin je aan kan geven dat je wil dat het pakket nogmaals aangeboden wordt. Wanneer je geen andere bezorgdatum selecteert, wordt het pakket automatisch afgegeven op een dichtsbijzijnde DHL Locatie. Je krijgt bericht van DHL waar je je pakket kan afhalen. Als je besluit het pakket daar niet af te halen, wordt het retour gestuurd naar ons. De retourkosten hiervan zijn voor jouw rekening.


Verzending naar Belgie, Duitsland & Luxemburg en overige landen:

Verzendingen naar overige landen kunnen worden aangevraagd. 

Garantie & Retouren

WAKKA is een professionele webwinkel die hoogwaardige service biedt. Wij hebben scherpe prijzen en voordelige aanbiedingen. Wij doen ons uiterste best om de producten in goede staat bij je geleverd te krijgen. Mocht je het door jou bestelde product willen ruilen of retourneren, dan is dit mogelijk.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die u wilt gebruiken). Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Wakkavdschout.nl geretourneerd worden.

Als je een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij je om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier. Je kan natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via nummer: +31 6 19578910. Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Voeg een brief toe aan het pakket waarin je aan geeft wat je wenst dat er met de retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop je gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd. Hygieneproducten worden geseald (eventueel met een sticker). Wanneer de sticker en/of seal wordt verwijderd en de verpakking van een dergelijk product wordt geopend, kan het niet meer retour geaccepteerd worden. Voor meer informatie omtrent onze garantie en retouren-regeling verwijzen wij je naar onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf je in en ontvang eenmalig 10% korting

bottom of page